KRIM TERAPI HORMON FIRMAX 3

Produk 1 : Firmax 3


FIRMAX-3 sebagai krim penegang kulit yang sempurna, Krim FIRMAX-3 ialah formulasi berkesan untuk kecantikan lelaki & wanita.

 Kesan ketara mengurangkan kedutan, menghaluskan tekstur kulit dan mengurangkan kedutan, menghaluskan tekstur kulit dan mengurangkan liang-liang pada kulit, Diakui sebagai krim penegang semulajadi yang terbaik. Firmax3 -bintang baru dalam bio-perubatan yang lebih efektif dan berkesan.

Kandungan Firmax 3 
Kigelia Africana Extract membantu menegang dan melembutkan kulit, Tindak balasnya berkeupayaan mengurangkan sel parut.
 
Manjakani sesuai untuk wanita dan sebagai pencegah jangkitan. 


 
Pegaga (Centella Asiatica) Tinggi Vitamin A and C. Membantu proses keratinization dan penyembuhan. Menggalakkan sintesis kolagen secara semulajadi. 


 
 Yam Liar (Dioscorea Villosa) Kandungan aktifnya, diosgenin boleh ditukarkan kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Meningkatkan metabolisma. Antioksida dan merehatkan otot.
Aloe Vera Agen pelembap dalam produk penjagaan kulit. Menegang, merangsang dan membaharui kulit untuk kelihatan muda.

Sel Asas Epal Kandungan sel asas dalam Epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berupaya untuk membentuk sel yang baru.


Tongkat Ali Eurycoma longifolia diakui membantu dalam pembentukan testosterone, Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.

Ekstrak Soya Soya mempunyai kandungan yang hampir sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Menambah Estrogen badan. Selain itu ia membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.


Kollagen Kollagen membantu proses pengantian “soft tissue” dan kartilage yang rosak. Menggantikan sel parut dengan sel yang baru dan sihat.
Vitamin A Membantu kulit melawan kerosakan akibat radikal bebas. Vitamin A larut dalam lemak membantu pembentukan sel baru kulit. 
Vitamin B3 Vitamin B3 diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protin, peredaran darah yang sempurna dan kulit yang sihat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan mencegah sakit jantung. Ia juga digunakan untuk merawat kencing manis, sakit sendi dan juga migrain. 
Vitamin E Membantu mengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots”, mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.
Vitamin B5 Vitamin B5 berperanan mengawal kandungan kolesterol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses pemecahan karbohidrat dan protin kepada tenaga. Juga kebiasaannya digunakan dalam merawat dan mencegah jerawat.
Kelebihan Firmax 3Menegang dan menaikkan payudara
Mengurangkan bawah lengan yang kendur
Menegangkan perut, membentuk pinggang
Mengurangkan kedut
Membentuk peha dan punggung yang cantikKesan segera Firmax3:1. Berlaku penegangan kulit pada seluruh badan.
2. Kulit kelihatan lebih gebu cerah berseri.
3. Menegangkan payudara.
4. Mengurangkan eyebag.Kesan 1-3 hari pengunaan Firmax3:


1. Kulit makin gebu dan tegang
2. Kedutan pada kulit menghilang.

Cara penggunaan krim FIRMAX-3Sapu dengan urutan lembut pada leher, bawah lengan (keatas), payudara (atas), Belakang pinggang, pergelangan tangan (keatas), abdomen (lawan arah jam), belakang peha (keatas).

Krim FIRMAX-3 D.I.Y. Cara penggunaan


Sapukan mengarah ke atas pada kawasan yang dikehendaki sehingga krim menyerap.


Payudara
Untuk lebih kenyal dan tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bahagian atas payudara.Bawah Lengan
Untuk lengan yang lebih tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bawah lengan.Belakang Peha
Untuk peha yang lebih tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada belakang paha. Abdomen
Sapukan FIRMAX-3 pada abdomen untuk menegangkan perut. 
Belakang
Sapukan FIRMAX-3 pada bahagian bawah belakang untuk melegakan sakit belakang.


No comments:

Post a Comment