Wednesday, 24 December 2014

PRODUK RF3 - FIRMAX 3

FIRMAX 3


FIRMAX-3 sebagai krim penegang kulit yang sempurna, Krim FIRMAX-3 ialah formulasi berkesan untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan dan tekanan pada kulit - keletihan kulit, anti penghidratan, kesan lebam dan kemerahan. 

Kesan ketara mengurangkan kedutan, menghaluskan tekstur kulit dan mengurangkan kedutan, menghaluskan tekstur kulit dan mengurangkan liang-liang pada kulit, Diakui sebagai krim penegang semulajadi yang terbaik. Firmax3 -bintang baru dalam bio-perubatan yang lebih efektif dan berkesan.

TEKNOLOGI NANO

Menyerap dan bertindak serta merta dalam beberapa saat sahaja. Bertindak sebagai anti penuaan, menggebu, mencerah, serta menaikkan seri wajah


CARA PENGGUNAAN

Cara penggunaan krim FIRMAX-3


Sapu dengan urutan lembut pada leher, bawah lengan (keatas), payudara (atas), Belakang pinggang, pergelangan tangan (keatas), abdomen (lawan arah jam), belakang peha (keatas).

Sapukan mengarah ke atas pada kawasan yang dikehendaki sehingga krim menyerap.

 
Payudara
Untuk lebih kenyal dan tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bahagian atas payudara.
Abdomen
Sapukan FIRMAX-3 pada abdomen untuk menghilangkan ketidak selesaan haid dan menegangkan perut. 
Belakang
Sapukan FIRMAX-3 pada bahagian bawah belakang untuk menghilangkan sakit belakang dan menaikkan punggung.Belakang PehaUntuk peha yang lebih tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada belakang paha.Bawah LenganUntuk lengan yang lebih tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bawah lengan. 


Kandungan Firmax 3


  

Kigelia Africana Extract  membantu menegang dan melembutkan kulit, Tindak balasnya dengan hormon berkeupayaan  menghilangkan sel parut seterusnya mengembalikan ketegangan dan keanjalan kulit.


Manjakani  membaiki tisu mukosa dan sebagai pencegah jangkitan. Manjakani juga membantu dalam proses pemulihan tisu yang rosak.


Pegaga (Centella Asiatica) Tinggi Vitamin A and C. Membantu proses keratinization dan penyembuhan. Menggalakkan sintesis kolagen secara semulajadi. 

Yam Liar (Dioscorea Villosa) Kandungan aktifnya, diosgenin boleh ditukarkan kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Meningkatkan metabolisma. Antioksida dan merehatkan otot.


Aloe Vera Agen pelembap dalam produk penjagaan kulit. Menegang, merangsang dan membaharui kulit untuk kelihatan muda.


Sel Asas Epal Kandungan sel asas dalam Epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berupaya untuk membentuk sel yang baru.


Tongkat Ali Eurycoma longifolia diakui membantu dalam pembentukan testosterone, Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.


Ekstrak Soya Soya mempunyai kandungan yang hampir sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Menambah Estrogen badan. Selain itu ia membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.

 
Vitamin A Membantu kulit melawan kerosakan akibat radikal bebas. Vitamin A larut dalam lemak membantu pembentukan sel baru kulit.
 

Vitamin B3 Vitamin B3 diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protin, peredaran darah yang sempurna dan kulit yang sihat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan mencegah sakit jantung. Ia juga digunakan untuk merawat kencing manis, sakit sendi dan juga migrain.
 


Vitamin E  Membantu mengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots”, mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.
 

Vitamin B5 Vitamin B5 berperanan mengawal kandungan kolesterol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses pemecahan karbohidrat dan protin kepada tenaga. Juga kebiasaannya digunakan dalam merawat dan mencegah jerawat.KELEBIHAN FIRMAX 3

Menegang dan menaikkan payudara
Menambah kadar motabolisma
Mengurangkan bawah lengan yang kendur
Menegangkan perut, membentuk pinggang
Mengurangkan kedut
Menambah seri pada muka dan badan keseluruhannya
Membentuk peha dan punggung yang cantik
Kesan segera Firmax3:
1. Berlaku penegangan kulit pada seluruh badan.
2. Menaikkan seri wajah dan kulit.
3. Kulit kelihatan lebih gebu cerah berseri.
4. Menegangkan payudara.
5. Mengurangkan eyebag.
6. Badan lebih bertenaga.
Kesan 1-3 hari pengunaan Firmax3:
1. Pakaian terasa lebih longgar
2. Payudara kembali berisi dan makin tegang.
3. Kulit makin gebu dan tegang


4. Kedutan pada kulit menghilang.HARGA : RM 170

No comments:

Post a Comment