Wednesday, 7 January 2015

PERASAAN PENGARUHI KESIHATAN KULIT

PERASAAN PENGARUHI KESIHATAN KULIT..

PERNAHKAH anda mendengar ungkapan tertawa ialah ubat yang terbaik. Realitinya ayat itu ada benarnya kerana emosi memiliki kesan positif dan negatif pada tubuh terutamanya pada bahagian kulit.

" KEBAHAGIAAN kehidupan sebenarnya berpunca dan bergantung pada apa yang anda fikirkan " kata pakar dermatologi University New York Doris Day .

Kata Day ,tekanan yang tinggi menyebabkan organ dan pembuluh darah menjadi lemah selain akan memperlambatkan sel kulit baharu untuk tumbuh.

" Mereka yang selalu marah pula akan menyebabkan otot-otot wajah menjadi lebih kaku sehingga menyebabkan mereka kelihatan tua berbanding usia sebenar .


" Sifat malu keterlaluan pula menyebabkan pembuluh darah menjadi bengkak dan rasa takut pula memberikan isyarat kepada kelenjar adrenal untuk mengeluarkan adrenalin .Hasilnya jantung berdenyut lebih cepat dan kulit tampak pucat .kata Day

. MEMPERKENALKAN FIRMAX3 bintang baru dunia kecantikan mengunakan teknologi nano terkini ,terapi hormon terbaik dengan kaedah lebih mudah menstabilkan hormon .hormon stabil membuatkan anda lebih ceria dan lebih gembira.


Dapatkan krim ajaib 786 firmax 3

Hubungi :

012-3969017
017-3214917
www.krim786.blogspot.com

facebook : https://www.facebook.com/krim786 
No comments:

Post a Comment