Wednesday, 7 January 2015

TESTIMONI MASALAH TIROID DAN KOLESTEROL TINGGI. APA YANG ANDA LIHAT MUNGKIN MENGEJUTKAN.

perkongsian testimoni dari pengguna FIRMAX 3 :

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Haaa... hari ni nak share testimoni krim terapi hormon Firmax3 lg.... Alhamdulillah hari ke hari sy menerima feedback yg baik2 blake drpd pengguna2 firmax3 ni. Itu yg kita mau! Bukan setakat jual produk kesihatan/kecantikan tp kena tanya kabar jg pd mereka. Jgn lah senyaapp je. Lau x tanye, cmne nk taw keberkesanan produk kita ni kan?





Tp jgn bimbang, krim Firmax3 adlah yg terbaik setakat ni. Antara 9/10 pengguna yg akn dpt merasai sendiri perbezaan sebelum & selepas ke atas diri masing2. (^_^) Isshhh... kalo krim ajaib Firmax3 x menjadi, xkan lah sy berani amik risiko utk menjualnye, ye x? Beli sebekas Firmax3 ni pun anda akan rs berbaloi2 & akn nmpk kesan2nya. Aisshh... secalit kat nadi lengan & leher pn dh terasa pipi tegang taw!

Ok lah... Ni testimoni drpd mak mentua sy yg dulunya berdepan dgn masalah thyroid & paras kolesterol yg tinggi. Pernah lah menderita thyroid nye mmbengkak d bhgian leher. G berubat kg & wat rawatan d hospital tp ma kalau boleh xnak buat operation lg. Takut! Thyroid mmg surut if berterusan mkn ubt tetapi ia xkn hilang. Muka ma hr tu mengherot, mata sentiasa berair & sakit x terkata. Jd takut ia berulang kembali, kami bg ma guna Firmax3 ni. 

Hampir sebulan, bila g wat check up ngn doktor, doktor terkejut jg yg sakit thyroid ma dh hilang & paras kolesterol pn dh turun. Alhamdulillah...
Tang muka xyh citer lah kan.. jeragat2 d muka makin pudar... muka pn dh x berminyak lg.


* sy de wat research ttg simpton tiriod ni. Bahaya jg kesan2 nya. Cume kita yg x sedar akn penting nya Thyroid Hormone (TH) ni utk badan kita. Jd sesuailah kalo krim Firmax3 ni wajib di sapu pd bahagian nadi leher kita tu.